Voorgerechten
Creuse oesters, 3 stuks een oester die zout, dik en fris is. Een volle oester met een goede nasmaak |
8 ½ |
Carpaccio van het rund met pesto, grana en geroosterde pitjes |
10 ½ |
Ree ragout met paddestoelen gestoofd in wild jus |
9 ½ |
gerookte pollak filet in een crème van bieslook en mierikswortel |
10 ½ |
Kalf & Tonijn gel van zeegroenten en lamsoren |
13 |
Koolrabi & Kastanje V paddenstoelen, bramen en noten |
9 ½ |
Wild charcuterie huisgemaakte wild specialiteiten (pate, Rillette, tartaar) |
14 |
Gamba’s in look met Cuijks brood |
9 ½ |
Tomatensoep met crème fraîche, bosui en grana |
6 |
Pompoensoep met crème fraîche en bacon |
6 |
Hoofdgerechten
Vis
Vis & gamba een duo van gamba’s en vis van de dag |
21 |
Wij serveren dagelijks wisselende visgerechten onze ‘Smaakheer/ dame’ vertelt u graag de vis van de dag |
19 |
Vegatarisch
tartelette V gevuld met wintergroenten |
19 |
Vlees
DRY-AGED Cote de boeuf (2 personen) minstens een maand gerijpt 700 gram |
39 p.p. |
Cote de boeuf(2 personen) van de BBQ 700 gram |
29 p.p. |
Tournedos botermalse runderhaas van de grill 200 gram |
27 |
Lamsbout gestoofd in ras el hanout en citroen |
21 |
Hert steak van de grill, met een jus van bosbesjes |
23 |
Spareribs met een licht pittig/zoete marinade |
18 |
Extra's
Mix groenten – wisselende mix van verse groenten | 2 ½ |
Pepersaus, champignonsaus, kruidenboter of bearnaisesaus | 2 ½ |
Maaltijdsalade
Carpaccio van het rund met pesto, grana en pijnboompitten |
14 |
Geitenkaas V met druiven, dadels, noten en een zacht honingsausje |
14 |
Ossenhaaspuntjes met chutney, gekarameliseerde uien en champignons |
16 |
Nagerecht
Bolletje ijs (of meer) diverse smaken met slagroom natuurlijk! |
2 ½ |
Chocolade wisselende chocoladespecialiteiten |
9 ½ |
Eton mess frambozen hangop, hazelnoot meringue |
9 ½ |
Neem een kijkje op de kaastafel kazen van De Kaaswinkel uit Boxmeer |
9 ¾ |
Sgroppino frisse cocktail van prosecco, limoncello en citroenijs |
8 |
Degistiven en desserwijnen
Homemade limoncello frisse citroen likeur |
5 |
Homemade koffielikeur lekker bij de koffie |
4 |
P.X. sherry Pedro Ximénez |
4 |
Banyuls dessertwijn uit de Perpignan streek, Zuid Frankrijk |
4 |
Petit Manseng witte zoete dessert wijn uit Gascogne Frankrijk |
4 |
Koffie specialeiten
Irish coffee met Jameson en slagroom |
6 |
Spanish coffee met Tia Maria en slagroom |
6 |
Italian coffee met Amaretto en slagroom |
6 |
French coffee met Grand Marnier en slagroom |
6 |